9 Gode Typer

1. DEN DISCIPLINEREDE PERFEKTIONIST

Mennesker med base i type 1 har et stærkt fokus på, at forbedre og optimere. De er ekstremt pligtopfyldende og har en tendens til, at lade sig styre af deres egen indre kritiker, som fortæller hvad de kan, skal, eller burde, så den oprindeligt lyst overmandes. Deres energi er indadvendt, hvilket kommer til udtryk ved, at de holder meget på dem selv.

Verdensmestre i at være korrekte, rigtige og gøre hvad de bør og skal. Søg hjælp hos type 1, hvis du ønsker kompetent kritik eller kvalitetskontrol.


2. DEN BETÆNKSOMME HJÆLPER

Mennesker med base i type 2 har en særlig evne til, at fornemme hvordan andre mennesker har det. De er ekstremt hjælpsomme, med en tendens til også at ville hjælpe dem, som ikke nødvendigvis ønsker hjælp. Deres energi er udadvendt og kommer til udtryk, ved et evigt fokus på andre og andres behov. Det gør at de ofte glemmer alt om egne behov, men der er et stort behov for anerkendelse.

Verdensmester i at fornemme andres behov – og indstillet på at dække disse.


3. DEN EFFEKTIVE UDRETTER

Mennesker der har base i type 3 har stor fokus på, at nå deres mål og har derfor altid travlt. De har tendens til at arbejde for meget, da det er vigtigt for dem at fremstå som succesfulde. Desværre resulterer det ofte i kollaps, da de overser deres egne behov på vej mod målet.

Verdensmestre i at nå målet og tage sig godt ud imens!  Søg hjælp hos type 3, hvis du søger genvejen til succes.


4. DEN INTENSE INDIVIDUALIST

Mennesker med base i 4 er sentitive. Da deres energi fra hjertecenteret vendes indad, har de et stort fokus på eget selv og typisk på det de selv eller andre mangler. De længes efter intensitet og ægthed.

Verdensmestre i æstetik og relationer. Hvis du søger viden om intense og dybe følelser, som passion eller lidelse, bør du konsulterer en 4’er.

 


5. DEN STILLE SPECIALIST

Kloge mennesker, der har visdom som perspektiv. Mennesker med base i 5 dyrker deres faglighed til fulde. De søger overblik via viden og vægter den logiske tilgang højt.

Verdensmester i iagttagelse og tænkning. Søger du overblik og faglighed, så spørg en 5’er til råds.

 


6. DEN LOYALE SKEPTIKER

Mennesker med base i type 6 søger balance – de jager kronisk “hullerne i osten” i deres søgen efter tryghed og sikkerhed. I deres flugt fra den ubevidste angst, agerer de enten fobisk eller modfobisk – enten lader de sig styre af angsten eller også udfordrer de den.

Verdensmestre i analyse, procedure- og kvalitetssikring. Skal du være sikker på at der ikke er elementer som er overset, så søg hjælp hos type 6.


7. DEN ENTUSIASTISKE VISIONÆR

Mennesker med base i 7 er eventyrlystne og drives af mulighederne og legen i livet. De lever livet med JA-Hatten på hovedet og har en særlig evne til, at finde positive forklaringer på negative situationer.

Verdensmestre i at se muligheder og innovativ tænkning. Mangler du inspiration og nye ideer, bør du opsøge type 7.

 


8. DEN AKTIVE UDFORDRER

Mennesker med base i 8 besidder en stærk beskytterrolle. De brænder dybt for retfærdighed og stiller gerne op til kamp og går forrest for de svage. Mest af alt passer 8’eren dog på sit eget hjerte, som elsker dybt. De frygter svigt mere end noget andet. Ansvarlighed kan blive et tema.

Verdensmestre i at få tingene gjort.
De har en stærk handlekraft og er effektive i konkret opgaveløsning. Mangler du en handleplan, så kontakt en 8’er. Her er der stor hjælp at hente.


9. DEN TILPASSENDE FREDSSKABER

Det fredelige menneske, der har fred som perspektiv. Mennesker med base i 9 er rolige, nænsomme og sociale. De accepterer alle og tager ingen forbehold. De tror oprigtigt på det bedste i mennesker. Som konfliktmæglere er de eminente, da de af natur ser alle sider af samme sag.

Verdensmestre i at skabe harmoni og sikre, at alle har godt. Søg gerne hjælp til mægling hos type 9, men forvent at få svaret: “Det ved jeg da ikke”.