Kunderne siger …

“Pia skaber dyb tillid – jeg ved ikke hvad det er hun gør, men hun får skabt en relation, der er så tillidsfuld at vi glemmer hun er ekstern konsulent”

Mette K. Brøndsted, manager i Danske Bank


“Jeg var så heldig at have Pia Kokholm som underviser på et Lederseminar om de 9 GODE LEDERTYPER. Det var bestemt en super fantastisk oplevelse, hvor jeg lærte meget om mig selv. Både om mine gode sider, men bestemt også mine mindre gode sider. Det var nyt at få sat ord på, sig selv og på en eller anden måde, gjorde det mig tryg i mig selv og at det er ok at være mig.

Pia er en super kompetent og rigtig dygtig underviser. Hun har en fantastisk stemme og jeg tog mig selv i at være helt opslugt af kurset i al den tid det varede. Jeg har kun de fineste anbefaleringer at give Pia Kokholm, og håber, at jeg meget snart får lov til at deltage på et af Pia´s kurser igen.”

Christina J. MortensenBerendsen Textil Service A/S


“Som virksomhedens direktør blev jeg særligt inspireret af den positive effekt, der opstod da teamet lærte at skabe balance mellem de tre intelligenser – Pia Kokholm fik sået et værdifuldt frø …”

Karim  Stoumann, CEO – BUZZANOVA


“Supervision i Verdens klasse!”

Mette Skov, Manager – EKKOfonden


“Forrygende foredrag i Egedal
Et kæmpe tak skal lyde til Pia Kokholm for et virkelig tankevækkende og inspirerende foredrag serveret med både humor og kærlighed. Det var en aften med både grin, gode snakke og aha-oplevelser. Jeg var helt høj, da jeg kom hjem, og med en større indsigt i mine egne handlemønstre.  Enneagrammet er absolut et emne jeg vil dykke dybere i.”

Læs hele anmeldelsen

Pernille Bloch Madsen, Redaktør – Vores Egedal


“På et par timer har Pia lært mig mere om mig selv, end jeg har lært på de 42 år jeg har kendt mig”.

Jens, ægtemand i LifeCoaching


“Jeg har hørt flere foredrag om Enneagrammet, men det er først nu, efter at jeg har hørt Pia Kokholm’s oplæg, at jeg reelt forstår gevinsterne ved at arbejde med persontyper.”

John Hansen, Salgsansvarlig – Flier Concept Group ApS 


“Pia ramte Spot On!
Jeg har i dag haft den største fornøjelse af, at få en personlig udarbejdet Enneagram rapport om min personlighed lavet af Pia Kokholm. Jeg er spændt på læsning om MIG, hvem jeg er, hvorfor jeg gør og tænker som jeg gør og ikke mindst, bruge det i min videre udvikling som individ. Indtil videre er jeg blown away over, hvor stor en øjenåbner det var, at være hos Pia til forklaring af rapportens indhold.

En personlighedstest som kan lære mig, om de handlingsmønstre jeg har og hvordan jeg kan bryde de uhensigtsmæssige vaner, for at være den bedste udgave af mig selv. Jeg kan kun sige: Tag din test hos Pia.”

Maral Namin, Klinikejer – Lumin ApS