CompanyCoaching™

– fordi hele mennesker arbejder bedre

Mange virksomheder tilbyder deres personale massage og fysioterapi som faste firmaaftaler. Vi tilbyder coaching og supervision efter samme koncept – det kalder vi for CompanyCoaching™.

Om der er fokus på arbejdsliv eller privatliv er vores hensigt den samme – mennesker skal trives. Trives vi ikke i den ene lejr påvirkes den anden – vi er hele mennesker og hele mennesker arbejder bedre, når der er balance i livet.

Faktum er at bundlinjen afslører om personalet har det godt, tidlig indsats er derfor den bedste investering.

MEDARBEJDERCOACHING
– fordi bundlinjen afslører, om personalet har det godt

Der er mange sider af os selv, der berører vores arbejde. Vi kommer alle igennem problemstillinger i privatlivet, der påvirker arbejdslivet. Vi kan kun støtte op omkring, at hele mennesker arbejder bedre, så en indsats på et privat emne kan sagtens etableres via arbejdsgiveren.

LEDERCOACHING
– fordi ledere har et udvidet ansvar

Ledere har ikke bare et fagligt ansvar, men også et meget stort menneskeligt og socialt ansvar, hvilket forudsætter psykisk robusthed. Vi kan både coache dig i lederrollen, og samtidig give den faglige sparring, der er nødvendig for, at udvikle professionelle lederkvalifikationer. LederCoaching kan også foregå i grupper.

Med udgangspunkt i den enkeltes rolle sætter vi selvfølgelig også virksomhedens mål i fokus.

Kontakt os og hør om mulighederne for at få en fast Erhvervscoach tilknyttet jeres arbejdsplads.


Se også  …